Flyttstädning Vänersborg

Flyttstädning Vänersborg

Välkommen till din lokala städfirma i Vänersborg! Ta kontakt med oss idag för en kostnadsfri offert

Vill du ha hjälp med flyttstädningen? Välkommen till oss på Väststäd

Vi utför flyttstädning i hela Vänersborg med omnejd. Våra erfarna killar och tjejer är specialister på flyttstäd i alla former och färger. Från mindre studentlägenheten till stora huset eller kontoret!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, eller ring oss direkt med eventuella frågor

Dags att flytta och stressar över städningen? De flesta av oss vet hur påfrestande en flytt kan vara, inte bara fysiskt utan också mentalt. Det är stora förändringar som sker och det kan kännas förvirrande att ha koll på allt. Förutom själva flytten, med allt jobb som det innebär, så följer därefter också en lång lista med krav på flyttstädningen.

Att stressa och slarva med en flyttstädning är inte att rekommendera. Det kan bli väldigt kostsamt för dig och därför är det inte heller så konstigt att fler och fler börjar anlita hjälp med flyttstädningen.

Vi vill såklart att du ska slippa oroa dig över allt detta. Vi har erfaren personal av högsta kvalitet och erbjuder dessutom en garanti till alla våra kunder.

Om du vill ha hjälp med flyttstädning Vänersborg så kan du snabbt och enkelt begära en offert direkt i vårt kontaktformulär.

Begär Offert

 • 1
 • 2
 • 3

  • 1

  • 2

   Step 2

  1/2  E-post
  Mobilnummer
  Meddelande

  Flyttstäd Vänersborg

  Att anlita en städfirma för Flyttstäd Vänersborg är definitivt en lyx man bör unna sig om man känner att tiden eller orken inte räcker till. De flesta vet redan i förväg hur påfrestande en flytt kan vara för både kropp och sinne, och att avsluta en hel flyttprocess med den absolut svåraste och mest energikrävande punkten är nog kanske det tuffaste med det hela.

  Flyttstäd behöver absolut inte vara något komplicerat eller dyrt att anlita, och oftast blir våra kunder förvånade över både priset och vad som ingår i en Flyttstädning.

  Söker du några specifika tjänster rörande ditt flyttstäd är det absolut inga problem att kontakta oss. Annars brukar vi säga att i våra Flyttstäd Vänersborg med omnejd så ingår ‘allt’. Vad som utförs under en flyttstädning är en ganska universal lista med punkter som de flesta städfirmor går efter. Oavsett om du har en lägenhet eller villa som behöver flyttstäd, så är dessa två nästan identiska i vad som ska och bör utföras. Vi brukar sällan jobba med tillägg eller andra typer av extratjänster, utan vi siktar alltid på att boka en komplett flyttstädning åt dig som kund.

  Givetvis finns det ett par punkter som inte ingår en klassisk flyttstäd Vänersborg, och dessa måste du såklart fråga om. Några av dessa punkter kan t.ex. vara Garage, förråd, putsning av takfönster eller kanske spa-avdelningen i källaren. Meddela gärna detta när du begär en offert. Vi jobbar med flyttstädning Vänersborg med omnejd..

  Flyttstädning Vänersborg

  Flyttstädning Vänersborg – Vad kostar det?

  När vi prissätter en flyttstädning i Vänersborg går vi efter ett par kriterier som påverkar priset . Vi börjar först med att räkna ut ett ungefärligt kvadratmeterpris för flyttstädning av din bostad. Detta kan såklart variera beroende på storlek och typ av bostad, och kan variera någonstans mellan 20-45kr per kvm inkl RUTavdraget.

  Andra faktorer som kan påverka pris är skick på bostaden, hur vida det är rejält smutsigt, normalt smutsigt eller lättstädat (eller andra saneringsolägenheter) och givetvis räknar vi också på antal fönster, inglasade balkonger och altaner.

  Vi är absolut inga prispressare av flyttstädning, i Vänersborg håller vi ett genomsnittligt pris för branschen trots vår höga kvalitét, detta kan vi göra då vi har erfarenhet och effektivitet i vårt arbete som många inte har.

  Flyttstädning Vänersborg

  Vad ingår i en flyttstädning Vänersborg ?

  Vi får väldigt många frågor om vad som ingår och inte i en flyttstädning – därför har vi här skrivit en lista på krav som ställs av hyresvärdar, fastighetsägare, kommuner och mäklare så att du själv kan läsa igenom. Skulle det vara så att din situation ser annorlunda ut, meddela gärna oss så hittar vi självklart en lösning för det. Du kan kontakta oss via formuläret rörande allt om flyttstädning Vänersborg, eller ringa oss direkt på telefonknappen.

  I samtliga rum

  • Våttorkning av golv
  • Tak och väggar dammas
  • Torkning av lister, socklar
  • Element, på och bakom
  • Avtorkning av innedörrar
  • Garderober och klädkamrar rengörs
  • Fönstertvätt insida
  • Fönstertvätt utsida och mellan glasen om det är genomförbart.

  Kök

  • Rengöring av alla ytor och bänkskivor
  • Avkalkning av diskhon vid behov
  • Skåp och luckor rengörs in –och utvändigt
  • Kyl och frys rengörs in- och utvändigt. Även bakom om de går at dra ut
  • Under dikhon
  • Spis och ugn. Bakom om det är möjligt att dra ut
  • Rengöring av ugnsgaller samt sköljning och avtorkning av plåtar.
  • Spisfläkt, kåpa och filter, om den är möjlig att ta lös.
  • Diskmaskin

  Badrum

  • Rengöring av alla ytor
  • Fogar och rör tvättas
  • Badkar och duschkabin rengörs och avkalkas. Även golv och vägg bakom badkar om möjligt
  • Skåp och lådor torkas ur
  • Golvbrunnar rensas
  • Torktumlare och tvättmaskin rengörs

  Boka din Flyttstädning Vänersborg

  Boka oss på Väststäd för din flyttstädning Vänersborg. Om du är hyresgäst så kan du känna stor trygghet med att vi idag har erfarenhet av att jobba tillsammans med den största majoriteten av hyresvärdar i Vänersborg, vilket gör att vi har benkoll på vad som krävs vid en överlämning av din lägenhet. Vi följer alltid riktlinjerna i branschen och lämnar alltid en flyttstädgaranti på godkänt resultat.

  Om du behöver hjälp med att boka flyttstädning inför försäljning av en bostad i Vänersborgområdet, så är vi rätt flyttstädfirma för dig. Vi rekommenderas i många fall av lokala mäklare då vi har höga betyg och smidig hantering. Vi hjälper dig underlätta slutskedet på affären och minska på eventuella problem som uppstår vid en flyttstädning och överlämning.

  Skulle vi brista på någon punkt i flyttstädningen så kommer vi givetvis och åtgärdar eventuella fel utan extra kostnad.

  Därför är du trygg med att boka en flyttstädning i Vänersborg med oss på Väststäd.

  Flyttstädning Vänersborg boka

  Flyttstädning Vänersborg med Garanti!

  Vi är så säkra på vår sak att vi lämnar vad vi tycker är Sveriges bästa garanti på flyttstädning! Vår erfarenhet ger oss möjligheten att arbeta både noggrant och metodiskt, men också snabbt och effektivt. Denna kombination blir att vi kan erbjuda högsta kvaliteten av flyttstädning i Vänersborg, men också hålla nere priserna då vi inte behöver fler timmar än nödvändigt.

  Ibland kan det ju dock vara så att vissa rutiner brister eller helt enkelt mänskliga faktorer som spelar in, vilket kan leda till man får göra om vissa delar eller justering av arbetet.

  Givetvis åtgärdar vi alla typer av städrelaterade fel helt utan extra kostnad, om inget annat sägs.

  Vid försäljning så fungerar vår garanti i 2 led. Både till dig som beställt flyttstädningen från oss, men också till köparen av bostaden. Detta ger dig alltså dubbel trygghet med att flyttstädet blir bra.

  Välkommen till oss på Väststäd i Vänersborg.

  Flyttstädning Vänersborg Garanti

  RUT & Övrig info för Flyttstädning Vänersborg

  RUT inom städtjänster gäller endast för själva arbetskostnaden, alla andra kostnader sker utan RUT-avdrag.

  Dödsbo, Företagslokaler & Företagslägenheter.

  Viktigt att veta är att inte alla typer av jobb ger rätt till RUTavdrag. Givetvis försöker vi meddela dig innan bokning om din bokning är RUTberättigad eller inte, så vida vi har fåt information av dig på förhand. Men i slutändan är det ditt ansvar att kolla upp dessa regler. Nekas du RUTavdrag av olika anledningar, kommer detta belopp att faktureras till dig tillsammans med en hanteringsavgift.

  Detta är en sits vi alla vill undvika, så därför kan vi skriva några vanliga typer av arbeten som inte är RUTberättigade.

  Dödsbon

  Det är väldigt vanligt att vi får förfrågan om att städa och flytta ut ur dödsbon, vilket vi gladeligen hjälper till med och avlastar er under den svåra tiden. Däremot är dödsbon i regel inte RUT-berättigade, och således är det väldigt viktigt att du när du jämför offerter från olika företag om en flyttstädning Vänersborg, kollar så att dem inte räknat med detta.

  Företag

  Företag har inga avdrag för flyttstädningar, flytthjälp eller andra RUTtjänster. Däremot är dessa tjänster momsade med 25% och detta gör de flesta företag ett avdrag för. Om du är ute efter en kontorsstädning Vänersborg, kan du vända dig till vår handläggare på kontoret, så kan vi hjälpa er med både information och Offert.

  Transport & Materialkostnader

  På vår offert och faktura så kan man se flera rader, bland annat arbetskostnad/kvadratmeterpris som är RUT-berättigat, och sedan en post för transport och materialkostnader. Detta är något man inte får RUTavdrag på, och därför ligger separat från arbetskostnaden. Om du har några frågor rörande kostnader eller bara vill ha en offert på din flyttstädning Vänersborg, kontakta oss via knappen nedan.

  Om du vill veta mer om RUT-avdraget och vad som, eller som inte ingår, kan du följa denna länk till Skatteverket

  Flyttstädning Vänersborg RUT