Väststäd

Flyttstädning i Uddevalla med omnejd

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Uddevalla

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är en lokal städfirma som är specialiserad på flyttstädning Uddevalla och dess omgivningar. Våra erfarna team-medlemmar har lång erfarenhet inom området och har hanterat allt från små lägenheter till stora hus och kontor.

  Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert! Vi återkommer till dig samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Uddevalla

  Väststäd i Uddevalla

  Välkommen till Väststäd, din pålitliga partner för flyttstädning i Uddevalla och dess omgivningar! Vi strävar efter att göra städningen så bekväm som möjligt för dig med våra pålitliga resultat. Med fokus på flyttstädning och regelbundna hemstädningar, utför vi också andra städtjänster för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att livet kan vara hektiskt, och att städning kanske inte är det du helst ägnar din tid åt, särskilt när du står inför en flytt. Därför tar vårt erfarna team på Väststäd gärna hand om det ansträngande städarbetet åt dig, så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något för dig. Vi är stolta över vårt engagemang för kvalitet och personlig service, och våra erfarna medarbetare är välutrustade för att hantera olika typer av städuppdrag.

  Vi använder högkvalitativa verktyg och miljövänliga rengöringsprodukter för att se till att varje del av ditt hem eller kontor blir rent och fräscht. Hos Väststäd är miljön viktig för oss, och vi arbetar aktivt för att minimera vår påverkan.

  Vi strävar efter att göra städningen så enkel och problemfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser och en personlig touch är vi här för att tillgodose dina behov på bästa möjliga sätt. Kontakta oss idag för att planera din flyttstädning i Uddevalla och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Väststäd till din flyttstädning Uddevalla

  Välkommen till Väststäd i Uddevalla – varför du bör välja oss för din nästa flyttstädning i Uddevalla.

  Som specialister på flyttstädning i Uddevalla, krävs det att vi kombinerar lokal kunskap med omfattande erfarenhet. Även om Väststäd är ett relativt nytt företag i Uddevalla, har vårt team en gedigen bakgrund inom branschen, vilket ger oss en stark kompetens inom flyttstädning.

  Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och service för våra kunder. Vi går utöver för att säkerställa att varje uppdrag utförs noggrant och effektivt för att skapa en sömlös övergång för dig som kund.

  Varje flyttstädning i Uddevalla är unik, och vi är redo att möta alla utmaningar som kommer vår väg. Oavsett om det är en stor eller liten flyttstädning, har vi de rätta verktygen och kunskapen för att hantera det.

  Vi erbjuder en helhetslösning som täcker allt från den första flyttstädningen till eventuell flytthjälp, i samarbete med våra pålitliga lokala partners, Atlas Flytt – din lokala flyttfirma i Uddevalla.

  Väststäd har etablerat sig som det mest pålitliga och kvalitativa alternativet för flyttstädning i Uddevalla. När du väljer oss, väljer du lokal expertis och en tjänst som gör din Flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Väststäd – ditt bästa val för flyttstädning i Uddevalla.

  Innan du  bokar flyttstäd Uddevalla

  Att anlita en städfirma för flyttstädning i Uddevalla är verkligen en förmån om tiden eller energin inte räcker till. Flyttning kan vara utmanande både fysiskt och mentalt, och att avsluta processen med den krävande flyttstädningen kan vara det mest påfrestande.

  Men att ordna med flyttstädning behöver inte vara varken krångligt eller dyrt. Våra kunder brukar bli förvånade över både priset och det omfattande arbetet som ingår i en flyttstädning.

  Om du har särskilda önskemål för din flyttstädning är det inga problem att ta kontakt med oss. I våra flyttstädningar i Uddevalla och närområde ingår vanligtvis allt som behövs. Oavsett om det gäller en lägenhet eller villa, följer vi en standardiserad lista med punkter för att säkerställa att städningen blir heltäckande.

  Det finns några punkter som vanligtvis inte ingår i en standard flyttstädning i Uddevalla, till exempel garage, förråd, eller putsning av takfönster. Om du behöver dessa extra tjänster är det bäst att informera oss när du begär en offert. Vi är specialiserade på flyttstädning i Uddevalla och omnejd och ser till att din flyttstädning blir smidig och komplett.

  Flyttstäd Uddevalla

  Priset är inte den enda faktorn

  På Väststäd, lägger vi stor vikt vid att upprätthålla hög kvalitet. När det gäller flyttstädning i Uddevalla kan det vara lockande att bara tänka på priset. Visst förstår de flesta att priset är viktigt.

  Men att bara stirra sig blind på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, precis som i alla andra tjänstebranscher, får du oftast det du betalar för. Ett lågt pris kan verka lockande, men det kan också signalera brister i kvalitet eller till och med dolda kostnader som dyker upp senare.

  Vi på Väststäd strävar efter att hitta en balans mellan kostnad och kvalitet, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att pressa priset. Vi inkluderar alltid allt som behövs för en komplett flyttstädning, enligt de rådande rekommendationerna och riktlinjerna. Det innebär att det inte finns några överraskande eller dolda avgifter.

  Hur kan vi då hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten? Jo, tack vare vår effektivitet. Våra medarbetare är erfarna och anses vara experter inom flyttstädning i Uddevalla.

  Vårt konkurrenskraftiga prissättning återspeglar också det värde vi ger genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte blir godkänd eller om du är missnöjd, rättar vi till eventuella fel utan extra kostnader.

  Så när du väljer vilken städfirma du ska anlita för din flyttstädning i Uddevalla, kom ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Uddevalla

  Flyttstädning Uddevalla Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att bestämma sig för att anlita professionell hjälp för flyttstädning är för många ett klokt val. För de som är nya på området är det vanligt att undra över kostnaden för en flyttstädning i Uddevalla.

  Här ger vi några generella exempel på kostnader för flyttstädning.

  Observera att detta endast är riktlinjer och inte exakta priser. Om du vill ha en exakt offert för din flyttstädning i Uddevalla, är du välkommen att kontakta oss.

  Exempel: Prissättning av flyttstädning

  Priset för flyttstädning varierar beroende på olika faktorer, inklusive bostadens storlek och vilken typ av tjänst du väljer. Här är de grundläggande principerna för hur priset vanligtvis fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Priset per kvadratmeter kan variera beroende på bostadens storlek. Generellt sett kan det se ut så här:

  – Upp till 50 kvm: Cirka 50 kr/kvm
  – 51-100 kvm: Cirka 40 kr/kvm
  – Över 100 kvm: Cirka 30 kr/kvm

  Till exempel, om du har en lägenhet på 70 kvm, skulle priset för flyttstädning vara ungefär 40 kr/kvm, vilket skulle ge en total summa på cirka 2 800 kr. Detta inkluderar redan RUT-avdraget.

  Flyttstädning per timme

  Du kan också välja att prissätta flyttstädning per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i gott skick och du förväntar dig att städningen kommer att gå snabbt. Men var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar längre tid än förväntat.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Eftersom arbetskostnaden utgör den största delen av priset kan detta halvera den totala kostnaden. Till exempel skulle en flyttstädning i Uddevalla för en bostad på 100 kvm kosta ungefär 8 000 kr utan RUT-avdrag, men med avdraget skulle priset sänkas till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdraget

  Observera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Företag och dödsbon kan till exempel inte dra nytta av detta avdrag.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning i Uddevalla, inklusive RUT-avdraget, inte bara spara tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt.

  För en exakt offert för din flyttstädning i Uddevalla, tveka inte att kontakta oss på Väststäd direkt.

  Flyttstädning Uddevalla

  Vad ingår i en Flyttstädning Uddevalla

  Detta ingår i din flyttstädning

  När det gäller flyttstädning kan innehållet variera, men det finns vanligtvis en branschstandard som de flesta fastighetsägare och hyresvärdar följer. Detta ger en bra uppfattning om den typ av städning och arbete som förväntas av hyresgästen vid utflyttning.

  När du väljer att boka flyttstädning i Uddevalla med oss på Väststäd, följer vi principen att inkludera allt i priset. Om det inte finns några speciella krav från din hyresvärd eller den nya ägaren av din bostad, tar vi hand om allt utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte bekymra dig för små detaljer. Vi tar hand om allt så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Uddevalla – Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Uddevalla.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Uddevalla.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Uddevalla

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Väststäd

  Om du anlitar Väststäd för Flyttstäd Uddevalla får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Väststäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Väststäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Uddevalla,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Väststäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Väststäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Uddevalla med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Väststäd.

  Flyttstädning Uddevalla

  Priser Flyttstädning Uddevalla

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest populära offerttypen vi skickar ut för flyttstädning i Uddevalla, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Det är något som vi ser positivt på, eftersom det ger både dig som kund och oss en känsla av trygghet, och det sätter också krav på oss när det gäller effektivitet och kvalitet som städfirma.

  Det finns flera fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Uddevalla.

  Förutsägbarhet är en av dem. Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta. Detta eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, såsom trafikstockning eller problem med flyttbilen.

  Det är också budgetvänligt eftersom du redan i förväg känner till den totala kostnaden och kan enklare planera och budgetera för din flytt.

  Att välja ett fast pris minskar även stressen genom att du inte behöver oroa dig för att jobbet ska ta längre tid än förväntat och därmed bli dyrare.

  Transparent kommunikation är en annan fördel. Ett fast pris kommer oftast med en tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och städfirman.

  Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis också en välplanerad och tidseffektiv strategi för att slutföra arbetet inom den avtalade tidsramen. Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Uddevalla och dess omnejd, ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Uddevalla
  Städfirma i Uddevalla

  Städfirmor i Uddevalla

  Välj rätt städfirma i Uddevalla

  Kanske har du varit riktigt framåt och bestämt dig för att nå ut till flera städföretag i Uddevalla. Det är fantastiskt! Att jämföra olika alternativ innan du bestämmer dig är självklart klokt, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller måttet när de ställs mot andra.

  Men vilka överväganden bör du göra när du får offerter från olika städföretag i Uddevalla?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Uddevalla du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Uddevalla, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Uddevalla?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Uddevalla erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Uddevalla och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Uddevalla. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.