Väststäd

Flyttstädning i Mariestad med omnejd

Offertförfrågan


  Tjänst


  Boende


  Yta (kvm)


  Önskat Datum


  Ort  Meddelande


  Vi är proffs på Flyttstädning i Mariestad

  Hos oss är du trygg.

  Vi är proffs

  Vi är ett lokalt företag som erbjuder flyttstädning i Mariestad med omnejd. Vår erfarna personal har specialiserat sig på flyttstädning under många år, vilket har varit vårt huvudfokus sedan vi började. Oavsett om det handlar om en liten studentlägenhet eller ett stort hus eller kontor, så fixar vi det!

  Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert. Vi återkommer till dig inom samma eller nästkommande vardag. Har du några frågor? Tveka inte att ringa oss istället.

  Kostnadsfri offert

  När du hör dig av till oss får du inte bara ett trevligt bemötande från vår härliga personal på kontoret - du får också en helt kostnadsfri offert & rådgivning.

  Fyll i kontaktformuläret eller testa vår Offertkalkylator för att få ett pris direkt.

  Rådgivning & Planering

  När du fått ditt pris och det är dags att boka, tar du kontakt med oss för att gå igenom hur du vill att din flyttstädning ska gå till på smidigast möjliga vis. Du behöver inte vara delaktig när det är dags att börja städa, utan vi kan arbeta runt ditt jobb, skola eller andra åtaganden. Du behöver inte ledigt eller vänta på oss - vi fixar allt!

  Pålitligt utförd flytt med full garanti

  Vi kommer sedan ut till din bostad och utför din flyttstädning. För att du ska känna dig så trygg som möjligt så lämnar vi givetvis en omfattande flyttstädgaranti på alla jobb, så om nu mot förmodan någon inte skulle vara nöjd, så kommer vi tillbaka och fixar det! 

  Läs mer om detta i våra villkor.

  Flyttstädning Mariestad

  Väststäd i Mariestad

  Välkommen till Väststäd, din pålitliga städpartner i Mariestad och omnejd! Vi förenklar städningen och garanterar resultat som gör livet enklare för dig. Med fokus på flyttstädning och regelbundna hemstädningar tar vi oss an alla städbehov för både privatpersoner och företag.

  Vi förstår att det moderna livet kan vara hektiskt och att städning kanske inte är det första du vill ägna tid åt när du kommer hem, särskilt inte inför en krävande flytt. Därför tar vi gärna hand om städningen åt dig så att du kan fokusera på det som verkligen betyder något. Vårt team består av erfarna och välutbildade medarbetare som är skickliga både på städning och kommunikation med dig som kund.

  Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster för att tillgodose alla dina behov. Med flyttstädning som vår specialitet under många år är vi väl rustade för att hantera allt från veckostädning till visningsstädning, byggstädning och kontorsstädning.

  Vi använder högkvalitativ utrustning och professionella rengöringsprodukter för att säkerställa att varje del av ditt hem eller arbetsplats blir skinande ren. Hos oss får du städtjänster av hög kvalitet med en personlig touch som vi är stolta över att erbjuda våra kunder.

  Miljön är viktig för oss på Väststäd, och därför strävar vi efter att använda så miljövänliga rengöringsprodukter som möjligt för att skydda din egendom och minska vår påverkan på miljön.

  Vi vill göra städningen så smidig och bekymmersfri som möjligt för dig. Med konkurrenskraftiga priser är vi här för att tillgodose dina städbehov på bästa sätt. Kontakta oss idag för att planera din städning, och låt oss ta hand om det tunga arbetet åt dig!

  Därför ska du anlita Väststäd till din flyttstädning Mariestad

  Väststäd i Mariestad – Varför vi är det självklara valet för din nästa flyttstädning i Mariestad.

  Som specialister på flyttstädning i Mariestad, krävs det av oss att besitta:

  1. Lokal expertis med gedigen erfarenhet
   Visserligen kan Väststäd betraktas som ett relativt nytt företag, men vårt förflutna sträcker sig långt tillbaka. Även om vi bara har varit verksamma i Mariestad sedan 2018, har vår personal och administration lång erfarenhet inom branschen, särskilt när det gäller Flyttstädning här i Mariestad.
  2. Högsta standard och servicekvalitet
   Vi strävar alltid efter att överträffa förväntningarna för våra kunder, vilket tydligt avspeglas i vår metodiska tillvägagångssätt och det fåtal missnöjda kunder som behöver använda vår garanti. För oss är Flyttstädning i Mariestad inte bara en tjänst; det är en möjlighet att göra övergången så smidig som möjligt för våra kunder.
  3. Flexibilitet för varje utmaning
   Mariestad är en unik plats, och varje Flyttstädning i Mariestad har sina egna specifika krav. Vi ser dock varje utmaning som en möjlighet att visa vår kompetens. Oavsett om det är en omfattande Flyttstädning som sträcker sig över hela regionen eller en mindre uppgift i staden, har vi den rätta expertisen och utrustningen för jobbet.

  Dessutom tillhandahåller vi en helhetslösning som inkluderar allt från den initiala flyttstädningen i Mariestad till flytthjälp i samarbete med våra pålitliga lokala partners, inklusive systerföretaget Atlas Flytt – Din Lokala Flyttfirma i Mariestad.

  I Mariestad har Väststäd etablerat sig som det mest pålitliga, effektiva och kvalitativa alternativet för Flyttstädning. När du väljer oss får du lokal expertis, oöverträffad kvalitet och en tjänst som gör din Flyttstädning till en smidig process.

  Välkommen till Väststäd – det bästa valet för flyttstädning i Mariestad.

  Innan du  bokar flyttstäd Mariestad

  Att anlita en professionell städfirma för flyttstäd i Mariestad kan vara en välgärning om tiden eller energin inte räcker till. Flytten i sig kan vara påfrestande för både kropp och själ, och att avsluta processen med den mest krävande delen, flyttstädningen, kan vara utmanande.

  Det behöver dock inte vara komplicerat eller dyrt att anlita professionell flyttstädning, och våra kunder brukar ofta bli förvånade över både priset och tjänsternas omfattning.

  Om du behöver specifika tjänster i samband med din flyttstädning är det inga problem att kontakta oss. Generellt sett ingår det mesta i våra flyttstädningar i Mariestad och omnejd. Oavsett om det är en lägenhet eller villa, så följer vi en standardiserad lista med punkter som de flesta städfirmor använder sig av.

  Vissa punkter kanske inte ingår i den klassiska flyttstädningen i Mariestad, såsom garage, förråd, putsning av takfönster eller rengöring av eventuell spa-avdelning i källaren. Om du behöver dessa tjänster är det viktigt att du informerar oss om det när du begär en offert. Vi utför flyttstädningar i Mariestad med omnejd och är här för att göra din flyttprocess så smidig som möjligt.

  Flyttstäd Mariestad

  Priset är bara en del av ekvationen

  På Väststäd är kvalitet vår grundläggande princip och vi ser det som en långsiktig investering. När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Mariestad är det frestande att bara titta på priset, vilket är förståeligt för de flesta.

  Men att enbart fokusera på det lägsta priset kan vara riskabelt. I städbranschen, liksom i andra tjänstebranscher, får du oftast vad du betalar för. Ett lågt pris kan vara lockande, men det kan också indikera brister i kvalitet eller till och med dolda kostnader.

  Vi strävar efter att balansera kostnad och kvalitet på Väststäd, och vi kompromissar aldrig med kvaliteten för att sänka priset. Vi inkluderar alltid allt som krävs för en komplett flyttstädning enligt gällande standarder, vilket innebär att det inte finns några oväntade kostnader.

  Vår effektivitet gör att vi kan hålla priserna nere utan att tumma på kvaliteten. Vår personal är erfaren och anses vara experter på flyttstädning i Mariestad.

  Våra konkurrenskraftiga priser återspeglar också det värde vi levererar genom vår omfattande flyttstädgaranti. Om flyttstädningen inte uppfyller förväntningarna eller om du är missnöjd, kommer vi att åtgärda eventuella fel utan extra kostnad.

  När du väljer en städfirma för din flyttstädning i Mariestad är det viktigt att komma ihåg att det billigaste alternativet inte alltid är det mest ekonomiska i det långa loppet.

  Flyttstädning Mariestad

  Flyttstädning Mariestad Pris

  Så räknar vi fram priset på din flyttstädning

  Att välja att använda en professionell service för flyttstädning är för många ett klokt val. Om du är ny på att anlita en städfirma eller tjänst för flyttstädning är en av de första frågor som vanligtvis dyker upp: Vad är kostnaden för en flyttstädning i Mariestad?

  Här ger vi några allmänna exempel på vad en flyttstädning kan kosta.

  Observera att detta endast är en generell vägledning och inte en exakt offert. Om du vill ha ett precist pris för din flyttstädning i Mariestad, är du välkommen att kontakta oss.

  Exempel: Prissättning av flyttstädning

  Priset för en flyttstädning varierar och kan bero på många olika faktorer. Detta kan inkludera allt från din bostads storlek till vilken tjänst du väljer att använda. Vi går här igenom de mest basala delarna av hur pris för flyttstädning fastställs.

  Pris per kvadratmeter

  Det vanligaste sättet att prissätta flyttstädning är per kvadratmeter. Kostnaden per kvadratmeter kan variera beroende på hur stor bostaden är. Allmänt kan man säga:

  Upp till 50 kvm: Ca 50 kr/kvm
  51-100 kvm: Ca 40 kr/kvm
  Över 100 kvm: Ca 30 kr/kvm

  Om du exempelvis har en 70 kvm stor lägenhet, skulle priset för en flyttstädning vara omkring 40 kr/kvm, vilket motsvarar en total summa av cirka 2 800 kr.
  Denna summa inkluderar redan RUT-avdraget!

  Flyttstädning på timpenning

  Du kan också få flyttstädning prissatt per timme. Detta är användbart om din bostad redan är i bra skick och du tror att städningen kommer att vara snabb. Dock, var medveten om att det kan bli dyrare om städningen tar mer tid än du förväntat dig.

  RUT-avdrag i Sverige

  En fördel i Sverige är möjligheten till RUT-avdrag. Du kan dra av 50% av arbetskostnaden för flyttstädningen. Större delen av flyttstädning kostnad är arbete, vilket innebär att nästan hela summan kan halveras. En Flyttstädning Mariestad för en bostad på 100 kvm skulle utan RUT-avdrag kosta ungefär 8 000 kr, men med avdraget sänks priset till cirka 4 000 kr.

  Undantag för RUT-avdrag

  Notera att det finns vissa undantag för RUT-avdraget. Detta avdrag kan inte utnyttjas av företag och dödsbon. Var medveten om detta så du slipper oförutsedda kostnader.

  Sammanfattningsvis kan att anlita oss för din flyttstädning, inklusive en Flyttstädning Mariestad, inte bara spara dig tid och ansträngning utan också vara ekonomiskt fördelaktigt, särskilt med RUT-avdraget.

  För att få en exakt offert för din flyttstädning Mariestad, hör av dig direkt till oss på Väststäd.

  Flyttstädning Mariestad

  Vad ingår i en Flyttstädning Mariestad

  Detta ingår i din Flyttstädning.

  Vad som täcks i en flyttstädning kan variera, men det finns en vedertagen branschstandard som fastighetsägare och hyresvärdar vanligtvis följer. Denna standard ger en bra uppfattning om den nivå av städning och de uppgifter som rimligen kan förväntas av en hyresgäst vid utflyttning.

  När du bokar flyttstädning i Mariestad och dess omgivningar genom oss på Väststäd, är vår princip att ‘allt ingår’ i priset. Om inte din hyresvärd eller den nya ägaren har specifika krav utöver det vanliga, tar vi hand om det utan extra kostnad för dig.

  Så med oss behöver du inte oroa dig för små detaljer. Vi ser till att allt tas om hand så att du kan fokusera på din flytt.

  Flyttstädning Mariestad Checklista

  Flyttstädning är nog den mest omfattande städningen du kommer göra i ditt liv och det är lätt att glömma något. Här är en detaljerad checklista som kan vara till hjälp om du planerar att göra städningen själv, eller om du vill veta vad som normalt sett inkluderas i en professionell flyttstädning Mariestad.

  1. Allmänt i alla rum

  • Dammsug och moppa alla golv.
  • Torka ner alla lister, dörrar och dörrkarmar.
  • Gör rent fönster, fönsterbrädor och karmar.
  • Torka av vägguttag och strömbrytare.
  • Rengör in- och utsidan av alla garderober, skåp och lådor.
  • Ta bort spikar, skruvar och krokar från väggar och tak.

  2. Kök

  • Avfrosta och rengör kyl och frys. Torka alla hyllor och lådor.
  • Gör rent ugn, häll och köksfläkt. Glöm ej fläktens filter!
  • Rengör diskmaskinen, både inuti och utanpå.
  • Rengör alla skåp och lådor, både in- och utvändigt.
  • Torka av bänkytor och väggar från matrester och fläckar.

  3. Badrum

  • Skrubba toalett, handfat och badkar eller dusch.
  • Gör rent kakel och fogar.
  • Tvätta golvet, speciellt kring toalettområdet.
  • Rengör spegeln och eventuella badrumsskåp.
  • Se till att avloppen är fria från hår och smuts.

  4. Sovrum och vardagsrum

  • Dammsug och torka alla golv.
  • Rengör fönster och fönsterkarmar.
  • Torka lister, hyllor och andra ytor.
  • Gör rent in- och utsidan av garderober och skåp.

  5. Tvättstuga

  • Rengör tvättmaskin och torktumlare, både inuti och utvändigt.
  • Rengör tvättmedelsfack och filter.
  • Moppa golvet runt maskinerna.

  6. Balkong eller uteplats

  • Sopa och tvätta golvet.
  • Rengör eventuell utemöblering.
  • Töm blomlådor om sådana finns.

  7. Förråd och garage

  • Sopa och torka golvet.
  • Ta bort oönskade objekt och skräp.
  • Rengör hyllor och andra förvaringsutrymmen.

  8. Extra Tips

  • Ta med alla personliga tillhörigheter.
  • Återställ eventuella ändringar som du har gjort i bostaden, till exempel om du har målat eller tapetserat, enligt hyres- eller köpeavtal.
  • Gå igenom alla rum en extra gång för att vara säker på att ingenting har blivit kvar eller missats.

  Med denna checklista till hands kommer din flyttstädning att bli både grundlig och effektiv om du tar dig an den själv!

  Verkar det jobbigt? Mycket att göra? Låt proffsen fixa det. Ta kontakt med oss idag för en gratis offert på din flyttstädning i Mariestad.

  RUT-Avdrag Flyttstädning Mariestad

  Mer om RUT-avdrag för flyttstädning när du anlitar en städfirma

  Användning av RUT-avdrag vid bokning av städtjänster med Väststäd

  Om du anlitar Väststäd för Flyttstäd Mariestad får du vanligtvis möjligheten som privatperson att använda dig av RUT-avdraget, vilket reducerar arbetskostnaden med 50%.

  Vad är RUT-avdraget?

  RUT-avdraget står för Rengöring, Underhåll och Tvätt. Det är en skattereduktion som gör det ekonomiskt enklare för personer att utnyttja olika hushållsnära tjänster som städning, flytt och liknande.

  Hur RUT-avdraget fungerar med städtjänster

  När du väljer Väststäd för din Flyttstädning , appliceras RUT-avdraget direkt på din faktura. Det innebär att du inte behöver hantera något extra pappersarbete, vilket gör processen smidigare.

  Hur mycket kan du spara?

  Aktuellt kan du dra av 50% av arbetskostnaden upp till ett belopp av 50 000 kronor per år och person. Om den totala arbetskostnaden exempelvis ligger på 4000 kronor, kommer din faktura att minskas med 2000 kronor på grund av RUT-avdraget. Notera att dessa siffror kan förändras och att det alltid är bäst att verifiera informationen via Skatteverket.

  Vilka kan utnyttja RUT-avdraget?

  Alla som är skattskyldiga i Sverige har möjlighet att använda sig av RUT-avdraget. Det inkluderar dig själv, samt din make/maka eller sambo om ni är folkbokförda på samma adress. Det krävs dock att du har en inkomst och betalar skatt i Sverige.

  Vad omfattas inte av RUT?

  Det är viktigt att känna till vilka tjänster som inte kvalificerar för RUT-avdrag. Till exempel:

  • Transportkostnader och fordonstaxor
  • Körningar till återvinningsanläggningar
  • Hantering av dödsbo
  • Tjänster i företagslokaler
  • Inköp av produkter från butiker

  Om du har frågor om en offert, kan du alltid konsultera Skatteverket för klarhet. Om exempelvis en offert för ett dödsbo inkluderar RUT, bör du vara extra uppmärksam.

  Varför välja just Väststäd?

  Vi tar vårt uppdrag på största allvar. Vi fokuserar inte bara på att leverera högkvalitativ Flyttstädning Mariestad,  utan fixar också hela processen från start till mål. Du behöver alltså inte göra någon egen RUT-ansökan, det gör vi åt dig!

  Välkommen till oss på Väststäd.

  Tips för Flyttstädning

  Flyttstäda själv – tips!

  Om du skulle välja att genomföra flyttstäd på egen hand, så har du här ett par tips från oss på Väststäd:

  1. Planering i god tid: Starta med att upprätta en checklista över alla rum och ytor som behöver städas. Det minimerar risken att du glömmer något viktigt.

  2. Förbered dina städverktyg: Se till att du har allt du behöver för städningen. Detta omfattar hink, skrubborste, rengöringsmedel, trasor och en dammsugare.

  3. Städa från toppen: Starta med att dammsuga tak och väggar så att du undviker att damm samlas på redan rengjorda ytor.

  4. Extra uppmärksamhet på kök och badrum: Dessa utrymmen brukar vara smutsigast. Tänk på att städa bakom och under köksapparater, samt kakel och fogar i badrummet.

  5. Fönsterrengöring: För bästa resultat, använd en fönsterskrapa och särskilt rengöringsmedel för fönster.

  6. Rengör skåp och garderober: Ta bort allt innehåll och rengör sedan hyllorna. Se till att torka ur dem ordentligt.

  7. Återställ bostaden: Om du har genomfört förändringar som målning, se till att allt återgår till det ursprungliga skicket om så behövs.

  8. Gör en slutkontroll: Innan du avslutar och lämnar bostaden, gå igenom alla rum en sista gång för att försäkra dig om att inget har blivit förbisedd.

  Följ dessa tips för att göra din flyttstädning betydligt enklare! 

  Bor du i Mariestad med omnejd? Ta en kostnadsfri offert från oss på Väststäd.

  Flyttstädning Mariestad

  Priser Flyttstädning Mariestad

  Fast eller rörligt pris?

  Den mest begärda offerten vi skickar för flyttstädning i Mariestad, och andra städtjänster, är med ett fast pris.

  Det är definitivt något som vi välkomnar, eftersom det ger både dig och oss en känsla av säkerhet och kräver effektivitet och hög kvalitet från oss som städfirma.

  Här är några fördelar med att välja ett fast pris för din flyttstädning i Mariestad:

  Förutsägbarhet: Med ett fast pris vet du från början exakt hur mycket det kommer att kosta.

  Det eliminerar osäkerheten kring eventuella dolda avgifter eller oväntade kostnader, som trafikstockningar eller problem med flyttbilen.

  Budgetvänligt: När den totala kostnaden är fastställd i förväg, kan du enklare planera och hantera din ekonomi i samband med flytten.

  Ingen stress: Ett fast pris minskar stressen med att behöva övervaka tiden och oroa sig för att arbetet ska ta längre tid och bli dyrare.

  Tydlig kommunikation: Ett fast pris följs oftast av en klar och tydlig beskrivning av vad som ingår i tjänsten, vilket minskar risken för missförstånd mellan dig och tjänsteleverantören.

  Effektivitet: Företag som erbjuder fast pris har vanligtvis en välplanerad och tidsramad strategi för att slutföra arbetet inom den överenskomna tidsramen.

  Att försena arbetet eller missa en deadline är negativt för både företaget och kunden.

  Genom att erbjuda fasta priser på flytt och flyttstädning i Mariestad och dess omgivningar ser vi till att du som kund känner dig nöjd och trygg både före, under och efter flytten.

  Flyttstädning Mariestad
  Städfirma i Mariestad

  Städfirmor i Mariestad

  Välj rätt städfirma i Mariestad

  Kanske har du varit ivrig och tagit steget att kontakta flera städfirmor i Mariestad. Det är fantastiskt! Att jämföra innan du bestämmer dig är klokt, och vi är övertygade om att våra erbjudanden och villkor håller hög standard och kan jämföras med förtroende.

  Men vilka överväganden bör du göra när du får offerter från olika städfirmor i Mariestad?

  1. Läs omdömen och fråga runt bland bekanta: Innan du bestämmer dig för vilken städfirma i Mariestad du ska anlita för flyttstädning, prata med vänner och bekanta som nyligen har utnyttjat liknande tjänster. Online-recensioner kan också ge dig en god insikt i företagets rykte när det kommer till flyttstädning Mariestad, men som vi vet så berättar de sällan “hela sanningen” på både gott och ont.

  2. Jämför Priser och Villkor: Se till att offertens innehåll speglar det du faktiskt behöver och att den inkluderar alla kostnader. Är RUT-avdraget inräknat? Om din bostad är speciell på något sätt, har detta beaktats i prissättningen? Behöver du göra tillägg för att få en komplett Flyttstädning Mariestad?

  3. Kontrollera Företag: Även inom städbranschen är det viktigt att företaget har de nödvändiga uppgifter på plats. Vilket bolag står bakom varumärket? har de F-skatt? Eventuellt kollektivavtal?
   Detta är ett kvalitetstecken och en försäkring om att arbetet kommer att utföras professionellt.

  4. Förstå Helheten av Tjänsterna: Vissa städfirmor Mariestad erbjuder endast själva städningen, medan andra också kan erbjuda andra tjänster som t.ex. fönsterputsning. Var tydlig med vad du förväntar dig av flyttstädning Mariestad och se till att det är inkluderat i offerten. En Flyttstädning ska ALLTID vara komplett.

  5. Läs Avtalet och Villkoren Noga: Innan du skriver under något avtal, se till att du har full förståelse för alla villkor och betalningsvillkor. Om du har några frågor eller funderingar, tveka inte att ställa dem.

  Efter att du har följt dessa steg bör du ha all information du behöver för att göra ett klokt val av städfirma för flyttstädning Mariestad. Och glöm inte att lämna feedback efter arbetet är slutfört; det hjälper både företaget och framtida kunder.