Flyttstädning Alingsås

Vi utför flyttstädning i hela Alingsås med omnejd. Våra erfarna killar och tjejer är specialister på flyttstäd i alla former och färger. Från mindre studentlägenheten till stora huset eller kontoret!

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert, eller ring oss direkt med eventuella frågor!

Miljötänk

Städbranschen ligger tyvärr långt bakom i miljötänkande. Detta ämnar vi att ändra på! Vi väljer oftast de mest miljövänliga alternativen av förbrukningsvaror och planerar vårt arbete väldigt noggrant för att undvika onödiga bilkörningar! Att anlita oss är att göra gott för miljön

Kvalitetsinriktade och prisvärda

Alla våra städare är väl erfarna inom städbranschen och flyttstädningar i Alingsås vilket gör att vi kan arbeta metodiskt och effektivt, därför kan vi alltid erbjuda ett bra fast pris och full garanti på våra utförda arbeten!

Experter på flyttstäd

Flyttstäd är vår specialitet, detta gör oss till ett tryggt val när du skall välja städfirma i Alingsås. Vi vet vad som krävs för att du skall kunna känna lugn och trygghet, och att din städning skall få ett fläckfritt resultat vid inspektion innan flytt. Givetvis har vi även full garanti på all flyttstädning i Alingsås.

Vad ingår i en flyttstädning ?

I samtliga rum

 • Våttorkning av golv
 • Tak och väggar dammas
 • Torkning av lister, socklar
 • Element, på och bakom
 • Avtorkning av innedörrar
 • Garderober och klädkamrar rengörs
 • Fönstertvätt insida
 • Fönstertvätt utsida och mellan glasen om det är genomförbart.

Kök

 • Rengöring av alla ytor och bänkskivor
 • Avkalkning av diskhon vid behov
 • Skåp och luckor rengörs in –och utvändigt
 • Kyl och frys rengörs in- och utvändigt. Även bakom om de går at dra ut
 • Under dikhon
 • Spis och ugn. Bakom om det är möjligt att dra ut
 • Rengöring av ugnsgaller samt sköljning och avtorkning av plåtar.
 • Spisfläkt, kåpa och filter, om den är möjlig att ta lös.
 • Diskmaskin

Badrum

 • Rengöring av alla ytor
 • Fogar och rör tvättas
 • Badkar och duschkabin rengörs och avkalkas. Även golv och vägg bakom badkar om möjligt
 • Skåp och lådor torkas ur
 • Golvbrunnar rensas
 • Torktumlare och tvättmaskin rengörs

Flyttstäd Alingsås

Dags att flytta och stressar över städningen? De flesta av oss vet hur påfrestande en flytt kan vara, inte bara fysiskt utan också mentalt. Det är stora förändringar som sker och det kan kännas förvirrande att ha koll på allt. Förutom själva flytten, med allt jobb som det innebär, så följer därefter också en lång lista med krav på flyttstädningen.

Att stressa och slarva med en flyttstädning är inte att rekommendera. Det kan bli väldigt kostsamt för dig och därför är det inte heller så konstigt att fler och fler börjar anlita hjälp med flyttstädningen.

Vi vill såklart att du ska slippa oroa dig över allt detta. Vi har erfaren personal av högsta kvalitet och erbjuder dessutom en garanti till alla våra kunder.

Om du vill ha hjälp med flyttstädning Alingsås så kan du snabbt och enkelt begära en offert direkt i vårt kontaktformulär.

Flyttstädning Väststäd

Flyttstädning Alingsås Pris

När vi prissätter en flyttstädning i Alingsås går vi efter ett par kriterier som påverkar priset . Vi börjar först med att räkna ut ett ungefärligt kvadratmeterpris för flyttstädning av din bostad. Detta kan såklart variera beroende på storlek och typ av bostad, och kan variera någonstans mellan 20-45kr per kvm inkl RUTavdraget.

Andra faktorer som kan påverka pris är skick på bostaden, hur vida det är rejält smutsigt, normalt smutsigt eller lättstädat (eller andra saneringsolägenheter) och givetvis räknar vi också på antal fönster, inglasade balkonger och altaner.

Vi är absolut inga prispressare av flyttstädning, i Alingsås håller vi ett genomsnittligt pris för branschen trots vår höga kvalitét, detta kan vi göra då vi har erfarenhet och effektivitet i vårt arbete som många inte har.

Boka Flyttstädning Alingsås

Boka oss på Väststäd för din flyttstädning Alingsås. Om du är hyresgäst så kan du känna stor trygghet med att vi idag har erfarenhet av att jobba tillsammans med den största majoriteten av hyresvärdar i Alingsås, vilket gör att vi har benkoll på vad som krävs vid en överlämning av din lägenhet. Vi följer alltid riktlinjerna i branschen och lämnar alltid en flyttstädgaranti på godkänt resultat.

Om du behöver hjälp med att boka flyttstädning inför försäljning av en bostad i Alingsåsområdet, så är vi rätt flyttstädfirma för dig. Vi rekommenderas i många fall av lokala mäklare då vi har höga betyg och smidig hantering. Vi hjälper dig underlätta slutskedet på affären och minska på eventuella problem som uppstår vid en flyttstädning och överlämning.

Skulle vi brista på någon punkt i flyttstädningen så kommer vi givetvis och åtgärdar eventuella fel utan extra kostnad.

Därför är du trygg med att boka en flyttstädning i Alingsås med oss på Väststäd.

Flyttstädning Väststäd
Flyttstädning Väststäd

Flyttstädning Alingsås med Garanti

Vi är så säkra på vår sak att vi lämnar vad vi tycker är sveriges bästa Flyttstädgaranti! Vår erfarenhet ger oss möjligheten att arbeta både noggrant och metodiskt, men också snabbt och effektivt. Denna kombination blir att vi kan erbjuda högsta kvaliteten av flyttstädning i Alingsås, men också hålla nere priserna då vi inte behöver fler timmar än nödvändigt.

Ibland kan det ju dock vara så att vissa rutiner brister eller helt enkelt mänskliga faktorer som spelar in, vilket kan leda till man får göra om vissa delar eller justering av arbetet.

Givetvis åtgärdar vi alla typer av städrelaterade fel helt utan extra kostnad, om inget annat sägs.

Vid försäljning så fungerar vår garanti i 2 led. Både till dig som beställt flyttstädningen från oss, men också till köparen av bostaden. Detta ger dig alltså dubbel trygghet med att flyttstädet blir bra.

Välkommen till oss på Väststäd i Alingsås.